Zona Nucsoara

0
4162

Cautati o vila de inchiriat la munte? Va invitam la casa noastra de vacanta din Nucsoara – Arges pentru a va bucura de atmosfera boema si relaxanta a unui sat de munte inca ancorat in valorile traditionale. Aflat la aproape 1.000 de metri altitudine, satul este inconjurat de livezi si paduri de fag, asigurand cel mai curat aer cu putinta.

Privelistea se deschide spre masivele muntoase Fagaras si Iezer-Papusa, iar drumurile forestiere ce pornesc din sat va conduc spre inaltimile padurilor de conifere si apoi spre zonele de gol alpin.

Va puteti bucura de asemenea de produse alimentare proaspete provenite direct de la localnici.

La fel de frumoase precum atractiile naturale sunt si povestile despre poteci ascunse, animale salbatice, plante de leac si cate altele, impartasite cu caldura de catre oameni de munte veritabili si mereu veseli.

Ne-am dorit sa cream un colt de confort in mijlocul naturii, care sa serveasca drept punct de plecare pentru descoperirea frumusetilor zonei.

In afara de relieful spectaculos, in zona exista numeroase obiective turistice, precum Transfagarasanul,  Barajul Vidraru, Lacul si Cabana Balea, Cetatea Poienari, Manastirea Argesului si Biserica Domneasca din Curtea de Arges, Manastirea Corbii de Piatra etc.

Vila se inchiriaza in intregime, pentru a va bucura de un sejur intim si tihnit indiferent daca grupul numara putine persoane.

Va asteptam cu drag la munte pentru ca Vila de pe Valea Morii sa devina pentru cateva zile propria dumneavostra casa de vacanta!

https://ultimate.brainstormforce.com/interactive-banner-2/

Articolul următorWelcome