• Living

  • Exterior Vila

  • Vacanta la munte

  • Comuna Nucsoara
    Comuna Nucsoara

    Comuna Nucsoara

Despre vila

Casa este ideala pentru momentele în care doriți să vă refugiați din orașul galagios și aglomerat, un loc în care cu siguranță vă veți relaxa! Este departe de factorii de poluare, zgomot și stres, chiar pe malul râului Valea Morii. Îmbină calitatea benefică a aerului puternic ozonat al pădurilor de la munte cu calitatea de excepție a confortului oferit de pensiuni. Faptul că aveți la dispoziție toată vila indiferent de numărul de persoane reprezintă o opțiune ideală pentru un sejur, concediu, vacanță. Se pot organiza aniversări, evenimente, petreceri, drumeții, agroturism.

Vila de pe Valea Morii va ofera sase locuri de cazare in trei camere duble cu baie proprie, living, bucatarie, terasa, gratar si locuri de parcare. Veti gasi la noi tot confortul necesar pentru a savura un sejur in natura in cele mai bune conditii.

Plecand din Nucsoara, la cateva zeci de kilometri de mers cu masina, se pot vizita numerose obiective turistice: Transfagarasanul, Cetatea Poienari, Barajul Vidraru, Manastirea Argesului, Izvoarele cu ape sulfuroase de la Bradet, pastravarii, Salina Ocnele Mari etc

Satul Nucsoara, cu atmosfera sa patriarhala, ofera toate conditiile pentru un sejur linistit si deconectant. Lacul Invartita, din centrul satului, potecile domoale din preajma satului, drumurile dintre livezi sunt excelente pentru plimbari scurte de relaxare.

Masivele Fagaras si Iezer-Papusa sunt accesibile cu plecare din Nucsoara, cu zeci de trasee montane de diferite dificultati. Se poate aborda inclusiv Varful Moldoveanu, cu urcare si coborare in aceeasi zi.